18 Aralık 2018 Salı

Atabey MYO da Doç.Dr. Mehmet KORKMAZ Görevine Başladı.

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:49 tarihinde eklendi | 277 defa okundu
Atabey Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet KORKMAZ, Prof.Dr. Yılmaz ÇATAL’dan devralarak Müdürlük görevine başlamıştır.

Yüksekokulumuz Müdürlüğüne atanan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet KORKMAZ, Prof.Dr. Yılmaz ÇATAL’dan devralarak Müdürlük görevine başlamıştır. Doç.Dr. Mehmet KORKMAZ, Müdürlük görevi süresince yaptığı hizmetler için Prof.Dr. Yılmaz ÇATAL’a teşekkürlerini iletmiştir.

Değerli Hocamız, Yüksekokul yeni müdürümüz Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ’a yeni görevinde başarılar diliyor, tüm öğrencilerimize ve personelimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.