19 Ağustos 2018 Pazar

YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ

YAZ DÖNEMİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERDEN

İSTENİLEN BELGELER

• Staj Yeri Kabul Formu(OBS sisteminden doldurulup, ilgili formdan çıktı alıp, staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form ile birlikte  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Atabey MYO Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.)
  • Staj Değerlendirme Formu( Staj yerleri kabul edilen öğrenciler OBS sisteminden Staj Değerlendirme Formunun çıktısını alarak staj yapacak kuruma teslim edecektir. 2 adet)
  • Staj Faaliyet Konuları  (Staj Defteri) OBS Sisteminden Staj Defteri alınıp staj süresince her sayfası doldurulacaktır.

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 1. Adım

Staj yapacak öğrencilerimiz  obs (öğrenci bilgi sisteminden) doldurup, ilgili formdan çıktı alınıp, önce staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form tekrar Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. (Staj Kabul Formunda staj tarihi mutlaka belirlenecektir. Staj Tarihleri 1. ve 2. Grup olarak aşağıda bildirilmiştir.)

• 2. Adım

Onaylanıp, İşyerinden gelen staj kabul formları Yüksekokulumuz Staj Komisyonu tarafından incelenerek, uygunluğu ile ilgili duyuru yapılacaktır.

• 3. Adım

Staj yerleri kabul edilen öğrenciler obs (öğrenci bilgi sisteminden)

Staj Faaliyet Konuları (Staj Defteri ) ve Staj Değerlendirme Formunun  çıktısını alarak belirtilen tarihte staja başlayabilirler.

• 4. Adım

Stajını bitiren öğrenciler staj bitim tarihinden itibaren 5 gün içerisinde defterlerini ve staj değerlendirme formunu elden, posta yolu ve kargo ile Yüksekokulumuza teslim edeceklerdir.  (Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır.

2018 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI VE STAJ TARİHLERİ

1. Grup Staj Başvuruları

Staj Başvuru Tarihi                                       : 02 Nisan 2018 - 01 Haziran 2018

Staj Başvurularının Değerlendirilmesi         : 08 Haziran 2018 – 12 Haziran 2018

Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası             : 02 Temmuz  2018 – 15 Ağustos 2018

2. Grup Staj Başvuruları

Staj Başvuru Tarihi                                      : 02 Haziran 2018 – 22 Haziran 2018

Staj Başvurularının Değerlendirilmesi         : 03Temmuz 2018 – 09 Temmuz 2018

Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası             : 09 Temmuz 2018 – 17 Ağustos  2018

Bu tarihlerde müracaat etmeyen öğrenciler bir sonraki dönemde stajını yapabileceklerdir.

STAJ DEFTERİ VE STAJ DEĞERLENDİRME FORMU SON TESLİM TARİHİ: Staj bitim tarihinden itibaren 5 iş günü içinde elden veya posta veya kargo ile teslim edilecektir. (Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır.)