28 Eylül 2021 Salı

1. Uluslararası Tarım Eğitim Çalıştayı Katılım Belgeleri Prof. Dr. Yıldız BOLAT ve Düzenleme Kurulu Başkanı Atabey MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan AYDIN Tarafından Taktim Edildi

22 Kasım 2019 Cuma 13:48 tarihinde eklendi | 1169 defa okundu
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ)  Atabey MYO Müdürü ve ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT; Ziraat Fakültesi ve Orman Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen 1.Uluslararası Tarım Eğitim Çalıştayı (Mamuşa Çiftçi Eğitim Programı)’na öncülük eden Düzenleme Kurulu Başkanı Atabey MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan AYDIN’a ve emeği geçen Atabey MYO Akademik ve İdari personeline teşekkürlerini bildirdi. Prof. Dr. Yıldız BOLAT, ISUBÜ olarak bu çalıştay’a ev sahipliği etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, çalıştay’ın geleneksel hale getirilmesini planladıklarını belirtti.
Düzenleme Kurulu Başkanı Atabey MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan AYDIN, Atabey MYO Müdürü ve ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT’a ve düzenleme kurulu üyelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
1.Uluslararası Tarım Eğitim Çalıştayı (Mamuşa Çiftçi Eğitim Programı) katılım belgelerini ISUBÜ  Atabey MYO Müdürü ve ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT ve Düzenleme Kurulu Başkanı Atabey MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan AYDIN tarafından taktim edildi.