28 Eylül 2021 Salı

Aday Öğrencilerin Dikkatine!

30 Temmuz 2021 Cuma 11:30 tarihinde eklendi | 508 defa okundu

Değerli Öğrenci Adayları,

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminden itibaren "3+1 Uygulamalı Eğitim Modeli" uygulamaya konulacaktır. Uygulanacak olan modelle ilgili ayrıntılı bilgilere Üniversitemizin Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü sayfasından erişeblirsiniz.

İş Yeri Eğitimi Tanıtım Broşürü'ne erişmek için tıklayınız.

3+1 Modeli ile İşyeri Eğitimi Uygulaması sunumuna erişmek için tıklayınız.